Ειδήσεις

Published on August 21st, 2013 | by fileto

0

Πυροβόλησε με καραμπίνα τον άνδρα της στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν σήμερα (21-8-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μια 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 68χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, παράβασης του νόμου περί όπλων και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 51χρονος, σήμερα (21-8-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω οικογενειακών διαφορών με την εν διαστάσει σύζυγό του, μετέβη σε αγροικία, ιδιοκτησίας του 68χρονου, στην οποία διέμενε η 29χρονη. Ακολούθως, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια, εισήλθε βιαίως εντός της αγροικίας και απωθήθηκε αρχικά από τον 68χρονο. Κατόπιν διαπληκτισμού που ακολούθησε με τη δράστιδα, τον πυροβόλησε μια φορά με κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Άμεσα κατέφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όπλο, το οποίο, όπως προέκυψε, ανήκει στον 68χρονο, στην αγροικία του οποίου βρέθηκαν επιπλέον ένα (1) κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα και τέσσερα (4) κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑