Ειδήσεις

Published on September 19th, 2013 | by fileto

0

Αναπτυξιακό συνέδριο σε Κομοτηνή και Δράμα

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης-Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου θα διεξαχθεί και σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με θέμα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία».

Θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Δράμα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ανοικτός διάλογος με Ευρωβουλευτές και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική ανάκαμψη, την περιφερειακή ανάπτυξη και απασχόληση.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Δράμας και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ, Ελ. Βενιζέλου 117, στις 5 μμ, θα προβληθεί η νικήτρια ταινία του βραβείου LUX 2012 του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου που απονέμει κάθε χρόνο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό καθώς και στους ενδιαφερόμενους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (EISD) στο τηλέφωνο: 2310/219750.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑