Ειδήσεις

Published on September 27th, 2013 | by fileto

0

Ζευγάρι Βουλγάρων με ναρκωτικά στο τελωνείο Νυμφαίας

Συνελήφθησαν, χθες (26-9-2013) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 (άνδρας) και 33 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών περί εισαγωγής ναρκωτικών από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους, να πραγματοποιούν είσοδο στη χώρα, από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας και τους προσήγαγαν.

Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο όχημα, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία του και κατέσχεσαν:

ναρκωτικά Βούλγαροι

35 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 54,4 γραμμαρίων
7 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 18,4 γραμμαρίων
13 δισκία MDMA-ECTASY
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
1 χαρτονόμισμα των 200 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας
1 ξύλινη ράβδο μήκους 50 εκατοστών
Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν έξι (6) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και 223 Λέβα τα οποία κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών, περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και της παράνομης οπλοκατοχής.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑