Ειδήσεις

Published on September 28th, 2013 | by fileto

0

Ανήλικοι ξάφριζαν καταστήματα σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, τέσσερις (4) διαρρήξεις καταστημάτων, που είχαν διαπραχθεί, τον τελευταίο μήνα, σε Διδυμοτείχου και Ορεστιάδα.

Συνελήφθησαν χθες (26-9-2013), τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο στο Διδυμότειχο, χωρίς όμως να προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, προκαλώντας σε αυτό μόνο φθορές.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, το ίδιο βράδυ, διέρρηξαν κατάστημα του Διδυμοτείχου και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

Επίσης προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, ηλικίας 16 και 15 ετών, την 8-9-2013 και 20-9-2013, διέρρηξαν τρία (3) καταστήματα, σε Διδυμότειχο και Ορεστιάδα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.950 ευρώ, 15 πακέτα τσιγάρων και διάφορα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες ηλικίας 15 και 16 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑