Ειδήσεις

Published on October 12th, 2013 | by fileto

0

Σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη ο Κουτσούμπας

Συνεχίζει αύριο Κυριακή, σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη την περιοδεία του ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

— 10.00: Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε σύσκεψη με Διοικητικά Συμβούλια Εργατικών Σωματείων, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

— 12.00: Θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Ξάνθη, στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου.

— 19.00: Θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο ΚΕΠΑΚΥ (πρώην ΥΕΒ) Αλεξανδρούπολης.

Την ανάγκη ριζικής ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, «ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική και τα σκληρά οικονομικά μέτρα, που στοχεύουν στην αποδυνάμωση των λαϊκών βάσεων», τόνισε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπή του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπας, από την Καβάλα, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε σε συστράτευση τον ελληνικό λαό στο πλευρό του ΚΚΕ σε μια προσπάθεια -όπως είπε- να αποτραπούν τα χειρότερα για το λαϊκό κίνημα και προέτρεψε τους πολίτες «να μην εμπιστεύονται καμία πολιτική δύναμη που είναι κομμάτι του συστήματος».

Επισήμανε ότι δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της κυβέρνησης για ανάκαμψη της κοινωνίας, υποστηρίζοντας ότι οι Έλληνες θα συνεχίσουν να βιώνουν μια δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα. Τάχθηκε κατά ενός νέου κουρέματος του χρέους και της αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, εκτιμώντας ότι «δεν θα διασφαλίσει, σε καμία περίπτωση, την κοινωνική ευημερία των πολιτών».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑