Ειδήσεις

Published on October 13th, 2013 | by fileto

0

Παρών ο Περπατώ στις Σπέτσες

Χιλιάδες δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και με πολλές συμμετοχές από το εξωτερικό έλαβαν μέρος στο Spetses mini Marathon, που διοργανώνεται για 3η χρονιά.

Για τους καλύτερα προετοιμασμένους, ο γύρος του νησιού ήταν μια αληθινή πρόκληση, αφού θα έπρεπε να διανύσουν μια απόσταση 25 χιλιομέτρων. Στις 9.30, δόθηκε η εκκίνηση για τους 730 συμμετέχοντες, 100 περισσότερους από πέρυσι, ενώ 1 ώρα και 28 δευτερόλεπτα αργότερα, ο πρώτος έκοβε την κορδέλα του τερματισμού! Δεν ήταν άλλον από τον αθλητή του Salamom Δημήτρη Θεοδωρακάκο, που πέτυχε και ρεκόρ διαδρομής. Η σπουδαία Μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα, η καλύτερη της χώρας μας, τερμάτισε πρώτη από τις γυναίκες με χρόνο, 1.37.

Ο 2ος αγώνας των 5 χιλιομέτρων, είχε περισσότερους φανατικούς, αφού σε αυτόν συμμετείχαν 1.250 άτομα. Μετά από 14.33 λεπτά ο Κώστας Νακόπουλος, πρωταθλητής Ελλάδας στα 800 μέτρα τερμάτισε πρώτος, ενώ στις γυναίκες την πρωτιά κατέκτησε η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου με χρόνο 18.33.

Για πρώτη στην Ελλάδα σε αγώνα δρόμου συμμετείχαν 5 αθλητές με αμαξίδια, που ανήκουν στον σύλλογο «Περπατώ» που έχει έδρα την Κομοτηνή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑