Ειδήσεις

Published on October 16th, 2013 | by fileto

0

Οι Βούλγαροι συνεχώς μεταφέρουν λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (15-10-2013) το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, απ ό αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης , δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 39 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί της Ειδική Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, εντόπισαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα να κινούνται στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν αρχικά στο ένα από αυτά, με πινακίδες Νορβηγίας, διαπίστωσαν ότι ο 34χρονος οδηγός του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθως, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφάλειας, Τάξης και Τροχαίας Κομοτηνής ακινητοποιήθηκε και το δεύτερο όχημα, με πινακίδες Βουλγαρίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος οδηγός του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το όχημα που έφερε τις πινακίδες Βουλγαρίας, είχε κλαπεί τον Ιούνιο του 2012 από την Πάτρα.

Κατασχέθηκαν:

  •  δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  •  δύο (2) πινακίδες κυκλοφορίας
  •  το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ
  •  δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑