Ειδήσεις

Published on October 17th, 2013 | by fileto

0

Ξήλωναν εκσκαφέα στη Δράμα για το σίδερο

Συνελήφθησαν χθες (15-10-2013) το πρωί, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 46, 37 (άντρες) και 39 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τους δύο ημεδαπούς, να μεταφέρουν με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο της 39χρονης, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, αφαίρεσαν, λίγη ώρα νωρίτερα, από μηχάνημα έργου (εκσκαφέα).

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο ημεδαποί σκόπευαν να διαθέσουν, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, έναντι χρηματικής αμοιβής, στην 39χρονη, η οποία διατηρεί κατάστημα παλαιών σιδερικών και μετάλλων σε χωριό της Δράμας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 39χρονης περιλαμβάνει επίσης και το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, καθόσον βρέθηκαν στην κατοχή της 113 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Τα παραπάνω αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα – εξαρτήματα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Κατασχέθηκαν:

  •  ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
  • 113 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑