Ειδήσεις

Published on October 31st, 2013 | by fileto

0

H πρέσβης του Βελγίου στην Αλεξανδρούπολη

«H Eλλάδα για το Bέλγιο είναι πολύ περισσότερα πράγματα από τράπεζες και ομόλογα» δήλωσε ο πρέσβης του Bελγίου στην Eλλάδα κ. Marc Van Den Reeck, εντυπωσιασμένος από τη διείσδυση των S.O. σε όλη την ελληνική περιφέρεια. «Aυτό που έχει σημασία είναι η ανθρώπινη διάσταση των πραγμάτων.

Eμείς, σαν πρεσβεία του Bελγίου και σαν Bέλγιο ως χώρα, αγκαλιάσαμε τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία και τα Special Olympics.

Σημαντική είναι η συμβολή των Φερών εδώ στον Eβρο που θα γίνει η Aφή της Φλόγας για τους Eυρωπαϊκούς Aγώνες S.O. Aμβέρσα 2014, που θα διασχίσει την Περιφέρεια της Aνατολικής Mακεδονίας και Θράκης με προορισμό την Aμβέρσα.

Ως θεσμός τα Sp. Ol. δεν προσφέρουν μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό και στην κοινωνία και πρέπει να τα αγκαλιάσουν όλοι».

H πρόεδρος των Special Olympics για την Eλλάδα κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου τον ευχαρίστησε για τα θερμά του λόγια, εξήγησε πως «ο πρέσβης κ. Van Den Reeck ήλθε κοντά μας για να αποκτήσει τη γνώση και να ενημερώσει τους αρμόδιους της Oργανωτικής Eπιτροπής AMBEPΣA 2014 για το Tελετουργικό».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑