Ειδήσεις

Published on November 17th, 2013 | by fileto

0

Διαρρήκτες με εμβέλεια στη Βόρειο Ελλάδα

Συνολικά συνελήφθησαν έξι άτομα για την υπόθεση ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων, μεταξύ άλλων κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 17.965 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2013, διέρρηξαν 11 σπίτια που βρίσκονται σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας και Δράμας, απ’ όπου αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.775 ευρώ, καθώς και μεγάλο αριθμό κοσμημάτων, χρυσαφικών και ηλεκτρονικών συσκευών, η χρηματική αξία των οποίων κοστολογείται από τους παθόντες σε 19.610 ευρώ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες τοποθετούνταν εξωτερικά ζελατίνη διαφορετικού χρώματος από αυτό που αναγραφόταν στην άδεια κυκλοφορίας του προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑