Βαλκάνια

Published on November 21st, 2013 | by fileto

0

Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη καθημερινό δρομολόγιο από Ζορπίδη

Η εταιρεία τουρισμού Ζορπίδης από τη Θεσσαλονίκη ενεργοποιεί καθημερινό δρομολόγιο με λεωφορεία του τα οποία θα πηγαίνουν από Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη και το αντίθετο.

το δρομολόγιο γίνεται με τη συνεργασία του τουρκικού οργανισμού τουρισμού «ULUSOY» και ξεκινά από αύριο Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη στις 9 κάθε βράδυ και θα βρίσκονται στον προορισμό τους στις 7 το επόμενο πρωί, με ενδιάμεσες στάσεις στις πόλεις που βρίσκονται πάνω στον άξονα που συνδέει την αφετηρία και τον τερματισμό.

Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, τα δρομολόγια θα γίνονται με υπερσύγχρονα λεωφορεία, τα οποία διαθέτουν συνοδό, ατομική τηλεόραση για κάθε επιβάτη, σύνδεση WiFi και πλούσιο service, καθώς τα λεωφορεία θα διαθέτουν και κουζίνα.

Το εισιτήριο από Θεσσαλονίκη προς Κωνσταντινούπολη θα είναι στα 45 ευρώ, ενώ φτηνότερο θα είναι κατά την επιστροφή.

Μειωμένες τιμές θα ισχύουν για φοιτητές και συνταξιούχους, ενώ ιδιαίτερα ελκυστικό (της τάξης των 20 ευρώ) θα είναι το εισιτήριο για όσους επιβιβάζονται από Ξάνθη ή Κομοτηνή από όπου αναμένεται πως θα εκδηλωθεί και το εντονότερο ενδιαφέρον.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑