Ειδήσεις

Published on December 2nd, 2013 | by fileto

0

Εβρίτες μαθητές διακρίνονται σε μαθητικό διαγωνισμό

Η επιτυχία αυτή και η μεγάλη προσέλευση μαθητών στους διαγωνισμούς, δείχνει το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και από σχολεία των νομών Έβρου (Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Σουφλί), Κοζάνης (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Κρόκος), Πέλλας (Έδεσσα, Αριδαία, Πετριά) και Φλώρινας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Φιλώτας) κι αυτό δείχνει την καταξίωση του διαγωνισμού αυτού και εκτός Ημαθίας.

Για τους διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Καραθεοδωρή» το Παράρτημα Ημαθίας της ΕΜΕ διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας για τα οποία θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Η Διοικούσα Eπιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που συνδράμουν στο έργο του Παραρτήματος προσφέροντας δωρεάν μαθήματα διαγωνιστικών μαθηματικών σε πολλούς μαθητές και δίνοντας το παρόν τη μέρα του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτές οι προσπάθειες δίνουν καρπούς.

Ο διαγωνισμός «Καραθεοδωρή» θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στη Βέροια, αλλά και στους υπόλοιπους νομούς ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό «Ευκλείδης» στα εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν. Οι διακριθέντες μαθητές είναι οι παρακάτω:

 

1

ΓΚΟΥΔΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1ο   ΓΥΜΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

2

ΚΟΥΤΣΟΥΛΑ

ΕΛΕΝΗ

1ο   ΓΥΜΝ. ΣΟΥΦΛΙΟΥ

3

ΜΑΝΙΑΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

1ο   ΓΥΜΝ. ΣΟΥΦΛΙΟΥ

4

ΝΤΟΥΜΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΟΥΦΛΙΟΥ

5

ΟΒΑΝΝΙΣΙΑΝ

ΜΙΛΕΝΑ

4ο   ΓΥΜΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

6

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΣ

1ο   ΓΥΜΝ. ΔΙΔ/ΧΟΥ

7

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΜΟΡΦΙΑ

1ο   ΓΥΜΝ. ΔΙΔ/ΧΟΥ

8

ΤΣΙΑΚΙΡΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑