Ειδήσεις

Published on December 3rd, 2013 | by fileto

0

Πιάστηκαν στην αγοραπωλησία κάνναβης στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες (1-12-2013) το απόγευμα και το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 29, 22 και 16 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση και αγορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, συνελήφθησαν το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, οι δύο δράστες, ηλικίας 22 και 16 ετών, διότι ο 22χρονος διέθεσε στον 16χρονο μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επίσης, στο πλαίσιο επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη το βράδυ ο 29χρονος, ο οποίος προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να πουλήσει στους αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο δράστης, αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, τράπηκε αρχικά σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη χωρίς όμως να τα καταφέρει, απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο έδαφος, δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16,3 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του 29χρονου και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18,7 γραμμαρίων
  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Ένας (1) μεταλλικός τρίφτης
  • Το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑