Ειδήσεις

Published on December 8th, 2013 | by fileto

0

Εβγαζαν εισιτήρια του ΚΤΕΛ σε λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (7-12-2013) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ και δύο (2) ημεδαποί, ένας 52χρονος και μια 21χρονη, διότι διευκόλυναν τη μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σε δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, διότι προμήθευσαν με εισιτήρια του ΚΤΕΛ τους δύο μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους προωθήσουν με λεωφορείο στο εσωτερικό της χώρας.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος της 21χρονης η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμενε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν:

  • Το χρηματικό ποσό των 1.790 ευρώ
  • Έξι (6) εισιτήρια του ΚΤΕΛ
  • Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑