Ειδήσεις

Published on December 11th, 2013 | by fileto

0

Αγρίεψαν τα πράγματα με το κομμένο ρεύμα

Ενα ζευγάρι από χωριό της Ροδόπης πήγε προχθες στο κατάστημα της ΔΕΗ και τα έκανε γυαλιά καρφιά επειδή τους έκοψαν το ρεύμα.

Πρόκειται για έναν 65χρονο και μια 62χρονη οι οποίοι μετα την διακοπή πήγαν να ζητήσουν το λόγο για την ενέργεια της επιχείρησης και λόγο το λόγο πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα η υπάλληλος να δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ έγιναν και ζημιές στον εξοπλισμό του γραφείου της.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν χθες (9-12-2013) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας 65χρονος ημεδαπός και η 62χρονη σύζυγός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής και εξύβρισης.

Ειδικότερα, χθες (9-12-2013) το πρωί, οι δύο ημεδαποί μετέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Κομοτηνής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διακοπή της σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους, που βρίσκεται σε χωριό της Ροδόπης. Αφού διευκρινίστηκαν οι λόγοι διακοπής από την αρμόδια υπάλληλο, ο 65χρονος την χτύπησε απρόκλητα στο πρόσωπο, εξυβρίζοντας και απειλώντας την. Ακολούθως προκάλεσε φθορά στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος.

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δράστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑