Ειδήσεις

Published on December 17th, 2013 | by fileto

0

Παράνομα χάπια στην Δράμα

Συνελήφθησαν χθες (16-12-2013) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 34 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για πώληση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 44χρονος κατέχει και διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον 34χρονο να εξέρχεται από την οικία του 44χρονου και να κατέχει έξι (6) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αγοράσει από αυτόν.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 44χρονου, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 136 δισκία των φαρμακευτικών
  • Το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑