Ειδήσεις

Published on December 18th, 2013 | by fileto

0

Λαρισαίοι επενδύουν στα λουτρά των Ελευθερών Καβάλας

Στην εταιρεία Kinisis ΑΕ, με έδρα τη Λάρισα, παραχωρήθηκαν τα Λουτρά Ελευθέρων Καβάλας.

Ο προϋπολογισμός της επένδυσης για την αξιοποίηση των Λουτρών Ελευθερών Καβάλας εκτιμάται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2014.

Οι προοπτικές ανάπτυξης των Λουτρών Ελευθέρων Καβάλας μετά την παραχώρηση τους βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας.

Στη συνεδρίαση παρόντες ήταν ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, ο Ειδικός Γραμματέας Γεράσιμος Κιφοκέρης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Πλαγάκος και Παναγιώτης Έμμας, το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Βασίλης Μπαντής και ο σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αλέκος Αναστασιάδης.

Στην εισήγηση του ο πρόεδρος του πανελλήνιου συλλόγου επεσήμανε ότι τα Λουτρά Ελευθέρων Καβάλας έχουν τη δική τους ιστορία. Είναι μια λουτρόπολη την οποία ο σύλλογος έχει επανειλημμένα επισκεφτεί, ενώ πολλές φορές ήρθε σε επαφή με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πιέζοντας τους ιθύνοντες να ασχοληθούν με τα προβλήματα της λουτρόπολης.

Πηγή:www.reporter.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑