Ειδήσεις

Published on December 28th, 2013 | by fileto

0

Πιάστηκαν με φρουτάκια στο Οφρύνιο Καβάλας

Συνελήφθησαν σήμερα (28-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παραλία Οφρυνίου Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ένας 40χρονος ημεδαπός και μία 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου συνέλαβαν τον 40χρονο προσωρινά υπεύθυνο, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία ένα (1) παιγνιομηχάνημα , με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στην 41χρονη τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου.

Επίσης συνελήφθη μια 29χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία εργαζόταν στο εν λόγω κατάστημα χωρίς να κατέχει βιβλιάριο υγείας και άδεια εργασίας, από την αρμόδια αρχή.

Σημειώνεται ότι η 31χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατασχέθηκαν ένα (1) παιγνιομηχάνημα και το χρηματικό ποσό των 371 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑