Ειδήσεις

Published on December 31st, 2013 | by fileto

0

Ανήλικα μαχαιρώματα στη Γοργόνα Ξάνθης

Συνελήφθη χθες (30.12.2013) το βράδυ, στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ένας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 17 και 14 ετών.

Συγκεκριμένα, ο δράστης το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους δύο ημεδαπούς, συναντήθηκε αρχικά με τον 14χρονο, έξω από τον οικισμό Γοργόνα της Ξάνθης, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το θώρακα. Ακολούθως, σε συνάντηση που είχε με τον 17χρονο, έξω από τον ίδιο οικισμό, του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στον ώμο και το πρόσωπο.

Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή και εντοπίσθηκε αργότερα στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι στα χέρια του, τα οποία όπως προκύπτει προκάλεσε ο ίδιος.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 17χρονος και ο δράστης, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι, συνολικού μήκους 33 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑