Ειδήσεις

Published on January 8th, 2014 | by fileto

0

Βούλγαροι διακινητές σταμάτησαν στην Κομοτηνή

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 36 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις (3) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας (1) υπήκοος Συρίας.

Συγκεκριμένα, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 34χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με βουλγάρικες πινακίδες και συνοδηγό τον 36χρονο δράστη, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δύο δράστες, καθόσον σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι προωθούσαν στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν :

  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • Δύο (2) συσκευές πλοήγησης ( GPS)
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑