Ειδήσεις

Published on January 16th, 2014 | by fileto

0

Σύλληψη στον κόμβο Διδυμοτείχου για κάνναβη

Συνελήφθησαν προχθές (14-1-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για αγορά, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται και ένας 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε από τις μέχρι στιγμής έρευνες.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 28 και 30 ετών διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής, εντόπισαν αρχικά στον νότιο κόμβο Διδυμοτείχου, τον 28χρονο, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1.195 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 28χρονος μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου προμηθεύτηκε την ακατέργαστη κάνναβη από τον 24χρονο δράστη, έναντι χρηματικού ποσού, που κατέβαλε ο 30χρονος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε, στο Νέο Πύργο Ορεστιάδας, ο 30χρονος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των δύο συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 5,9 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Ε ισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑