Ειδήσεις

Published on January 21st, 2014 | by fileto

0

Ένας Κομοτηναίος στο τιμόνι της Hill international

Διευθυντής Ανάπτυξης της Hill international για την Νότια Ευρώπη και την Κεντρική Ασία με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνει ο Γιάννης Κιρκινέζης μέχρι πρότινος Διευθυντής του Τμήματος διευθέτησης Διαφορών – Αξιώσεων (Claims) του γραφείου της Εταιρείας στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια απόφαση της Ηill international με την οποία καταδεικνύεται όχι μόνο η εμπιστοσύνη στους Έλληνες τεχνοκράτες και ειδικούς αλλά και η πρόθεση της εταιρείας, σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελληνική οικονομία, να καταστήσει την Αθήνα κέντρο των πολύπλευρων δραστηριοτήτων της στη Νότια Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Αυτή την περίοδο η Hill International σε ότι αφορά στη Ν. Ευρώπη και την Κεντρική Ασία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Τουρκία, τη Σερβία, το Κόσσοβο, τη Ρουμανία, τη FYROM, τη Βουλγαρία αλλά και το Αζερμπαιτζάν, το Τζατζικιστάν, το Καζακστάν ,το Ουσμπεκιστάν και τη Γεωργία γεγονός που πιστοποιεί τη σημασία αλλά και τους στόχους της αναβάθμισης του γραφείου της εταιρείας στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Κιρκινέζης γεννήθηκε το 1958 στη Κομοτηνή. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός (Master of Science). Έχει εργαστεί σε πολλά μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Από το 1986 μέχρι το 2011 οπότε και ανέλαβε Διευθυντής του Τμήματος Διευθέτησης Διαφορών (Claims) της Hill International ,εργάστηκε στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού σε Διευθυντικές θέσεις σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα Υποδομών, Αυτοκινητοδρόμων, Ενέργειας, Βιομηχανικών και Πετρελαικών/Διυλιστηριακών εγκαταστάσεων και άλλα.

– Στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης στην Κοινοπραξία Κατασκευής.

– Σε έργα και δίκτυα φυσικού αερίου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε. και της ΔΕΠΑ ΑΕ.

– Στο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος στην ΕΚΟ Θεσσαλονίκη.

– Σε αγωγούς μεταφοράς Πετρελαίου και Πετρελαϊκών προϊόντων.

– Σε έργα Αυτοκινητοδρόμων στο Εξωτερικό.

– Σε έργα Διυλιστηρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό σε Θερμικά και Υδροηλεκτρικά.

Ο Γιάννης Κιρκινέζης μιλά Αγγλικά, Ρουμανικά και λίγα Αραβικά.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά .


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑