Ειδήσεις

Published on January 25th, 2014 | by fileto

0

Ο Παπαμιμίκος λέει όχι σε τριπλές εκλογές τον Μάη

Το ενδεχόμενο να γίνουν τριπλές εκλογές τον Μάιο απέκλεισε ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη και είχε επαφές με στελέχη και μέλη της παράταξης.

Σε δηλώσεις τόνισε πως η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση της τελικής διαπραγμάτευσης, η οποία και θα απαγκιστρώσει την χώρα από το μνημόνιο, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον προσεχή Μάιο, καθώς όπως είπε μια τέτοια εξέλιξη θα ανέκοπτε την ανοδική τροχιά που έχει εισέλθει η χώρα και τις όποιες θυσίες έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί από τους πολίτες.

Η επίσκεψη, ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος πραγματοποιείται στα πλαίσια της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της νέας φιλοσοφίας που στοχεύει στη μετατροπή του κόμματος σε έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος και θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής.

Αναφορικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος είπε πως η ΝΔ έχει αποφασίσει να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους, όπως στο παρελθόν, αλλά να σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανοί και έχουν αυτοδιοικητική ατζέντα.

πηγη: NewsIt


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑