Ειδήσεις

Published on January 28th, 2014 | by fileto

0

Επίθεση αντιεξουσιαστών στην Καβάλα κατά μελών σωματείου

Τις πρώτες πρωινές ώρες προχθες (26-1-2014) στην πόλη της Καβάλας, ομάδα 50 περίπου ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα, αλυσίδες, πέτρες και μολότοφ, σε ομάδα 14 ατόμων περίπου, μελών τοπικού Σωματείου, ενώ κατά την διαφυγή τους, προξένησαν φωτιά σε τρεις κάδους απορριμμάτων.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μαζί με έναν 33χρονο ημεδαπό που αναζητείται, καθοδηγούσαν τα υπόλοιπα άτομα κατά την διάπραξη των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο από τα μέλη του Σωματείου, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Στο χώρο της επίθεσης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μία μολότοφ και πλήθος θραυσμάτων από μολότοφ.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις σχετικές με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

φωτο: αρχείο


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑