Ειδήσεις

Published on January 29th, 2014 | by fileto

0

Βελτίωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά.

Σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο Ανατολικό Αιγαίο με σταδιακή βελτίωση, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Ειδικότερα, νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο αναμένονται κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωβούν επίσης στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Ωστόσο, ο καιρός θα παρουσιάσει γρήγορη βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση, ενώ αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ο καιρός στη χώρα θα βελτιωθεί περαιτέρω την Πέμπτη, οπότε και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας στη Θεσσαλία, την Εύβοια και την Ανατολική Στερεά. Σχετικά καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες και την Παρασκευή, όμως από το Σάββατο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑