Βαλκάνια

Published on January 30th, 2014 | by fileto

0

Την Δευτέρα παρουσιάζεται το Easy Trip στη Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα 3/2/2014 στις 18:00-20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης θα γίνει παρουσίαση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του EasyTrip

Χαράξτε πορεία, ενημερωθείτε για προσφορές, δρομολόγια και διαδρομές από την πόλη μας στη Βουλγαρία και το αντίθετο με το Easy Trip από το κινητό σας ή τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Το  EasyTrip είναι μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα πλοήγησης που αφορά όλους όσους θέλουν να σχεδιάσουν ένα ταξίδι στη γειτονική Βουλγαρία. Η ειδικά σχεδιασμένη αυτή διαδικτυακή εφαρμογή παρέχει στους μετακινούμενους τη δυνατότητα να «χαράξουν» την πορεία τους μέσα από μια περιβαλλοντικά φιλική δρομολόγηση με ακριβείς πληροφορίες πλοήγησης, να μάθουν λεπτομέρειες για την κυκλοφορία και τη στάθμευση, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, και τα ταξί, τουριστικές πληροφορίες για τα τουριστικά σημεία ενδιαφέροντος της διαδρομής και των τόπων προορισμού, αλλά ενημέρωση για τον καιρό, την οδική ασφάλεια.  Πέρα από αυτά το Easy Trip προβάλλει και δίνει πληροφορίες για τις τοπικές αγορές και τις προσφορές τους, τη διαμονή και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε κάθε μία από τις πόλεις που συμμετέχουν.

Τη Δευτέρα 3/2/2014 στις 18:00-20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης θα γίνει παρουσίαση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του EasyTrip προς τους επαγγελματίες του Δήμου Θέρμης όπου  θα έχουν την ευκαιρία να «ξεναγηθούν» στην ειδικά σχεδιασμένη αυτή πλατφόρμα και να ενημερωθούν για τους τρόπους της για την προβολή της επιχείρησης τους σε αυτή.

Το Σάββατο 8/2/ από τις 12:00-14:00 στην Πλατεία Παραμάνα Θέρμης, οι κατασκευαστές του EasyTrip  θα ξεναγήσουν το κοινό στις διαδικτυακές διαδρομές και θα εξηγήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να σχεδιάσει το ταξίδι του, τη διαμονή και τα ψώνια του αλλά και τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτεί.

Το έργο EasyTrip στοχεύει στη βελτίωση της διασυνοριακής προσβασιμότητας μεταξύ των περιοχών που περιλαμβάνονται στη δράση, μέσω της ανάπτυξης μιας ειδικής σχεδιασμένης διαδικτυακής πλατφόρμας που θα προσφέρει υπηρεσίες κινητικότητας και πληροφόρησης σε όλους τους ταξιδιώτες μέσω προηγμένων τεχνολογιών, εύκολα προσβάσιμων από όλους(εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, διαδίκτυο, πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων, κλπ)

Το έργο «EasyTrip GR-BG E-MOBILITY SOLUTIONS» χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας 2007 – 2013  με συνολικό προϋπολογισμό 1.001.025,00 ευρώ.

Επικεφαλής εταίρος είναι το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών / Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ). Στο εταιρικό σχήμα πέρα από το Δήμο Θέρμης συμμετέχουν και ο Δήμος Bansko, το Ινστιτούτο Τεχνικής Χημικών Διεργασιών, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Σερρών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο Δήμος Krumovgrad.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑