Ειδήσεις

Published on February 27th, 2014 | by fileto

0

Τα ήσυχα ποταμάκια να φοβάσαι

Με επικοινωνιακούς όρους το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη θα έχει καλύτερη τύχη από την Πρωτοβουλία των «58», εκτιμά ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑFm, ευχήθηκε καλή δύναμη στον Σταύρο Θεοδωράκη, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο ίδιος δεν θέλει να πάει στο ψηφοδέλτιό του.

Συγκρίνοντας το «Ποτάμι» με τους «58» υποστήριξε η δεύτερη πρωτοβουλία «είχε κάποια στοιχεία μιζέριας από την αρχή». «Βέβαια, το ότι μποϊκοταρίστηκε στη συνέχεια από τη ΔΗΜΑΡ ήταν μοιραίο χτύπημα, αλλά και στη συνέχεια, όλη η στάση απέναντι στην ευρωλίστα και το σταυρό προτίμησης, στο διορισμό και τη μιζέρια του «ποιος με ξέρει και ποιος θα με ψηφίσει με το σταυρό», τι θέλεις; Να σε διορίσει πρώτο για να εκλεγείς ένα παλαιό κόμμα, μάλιστα;», πρόσθεσε.

Ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διάλεξε έναν άλλο τρόπο για να απευθυνθεί στο χώρο ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν επέλεξε τις διαδρομιστικές κινήσεις να πάρει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ. Με αυτοσαρκασμό πολύ στις πρώτες δηλώσεις του είπε για τις αδυναμίες του αν και μέχρι στιγμής το εκλογικό σώμα της Ελλάδας, βέβαια, δεν έχει δείξει ότι εκτιμά τον αυτοσαρκασμό», είπε.

Με αφορμή τις εξελίξεις με την «Ελιά» αλλά και το εγχείρημα του Σταύρου Θεοδωράκη, ο ανεξάρτητος βουλευτής παρατήρησε ότι «ενώ ο στόχος είναι να ενωθούμε σ’ αυτό το χώρο ανάμεσα στη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ποδοπατηθούμε, διαρκώς διαιρούμαστε». Και κατέληξε λέγοντας: «Όλα τα κομμάτια εύχομαι να πάνε καλά, αλλά καταλήγουμε πια να πρέπει να απευθυνθούμε στην Παναγιά της Τήνου και να ανάβουμε κεράκια».

16 θέσεις εργασίας στην Κομοτηνή Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά ΔΕΚΑ ΕΞΙ (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής, που εδρεύει στην Κομοτηνή ADVERTISEMENT 3 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ – ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ 3 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 6 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση ‘Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής Μπακάλμπαση 6 Τ.Κ.69100 Κομοτηνή, απευθύνοντάς την στην γραμματεία υπ όψιν κ. Οταμπάση Κων/νου (τηλ. επικοινωνίας: 2531025555). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

www.dikaiologitika.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑