Ειδήσεις

Published on March 14th, 2014 | by fileto

0

Δωρεάν πρωινό σε μαθητές της Αλεξανδρούπολης

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε πρόγραμμα δράσης με τίτλο “ Χορήγηση δεκατιανού γεύματος σε μαθητές δημοτικών σχολείων για το σχολικό έτος 2013-2014”.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Η οικονομική κρίση πέρα από τα νούμερα και τις στατιστικές αποτυπώνεται με τραγικό τρόπο στις ζωές των παιδιών. Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε την εικόνα αυτή κατά πρώτον από τα δημοτικά σχολεία της πόλης της Αλεξανδρούπολης καθώς φαίνεται ότι ο ευαίσθητος πληθυσμός των παιδιών είναι σε δυσμενέστερη θέση στα αστικά κέντρα.

Η υπηρεσία μας διαθέτει πρόγραμμα σίτισης κατ΄οίκον που απευθύνεται σε υπερήλικους δημότες και πάνω σε αυτή την οργανωμένη δομή παρασκευής και διανομής γευμάτων στηρίξαμε τη διανομή του προγράμματος χορήγησης δεκατιανού.

Αρωγός στην προσπάθεια μας και αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι οι Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλου ΑΕ, οι οποίοι εις μνήμη του Γεωργίου Κόκκα , της Μιλένας Ευθυμίου και του Ζακ Λεβύ χρηματοδότησαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα από 22 Ιανουαρίου εως 28 Φεβρουαρίου και απέδειξαν με ουσιαστικό τρόπο την εταιρική κοινωνική ευθύνη τους και ως εκ τούτου μας χορηγούν καθημερινά τα υγιεινά παρασκευασμένα γεύματα που διανέμουμε στα δημοτικά σχολεία της Δήμου μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στους Μύλους Θράκης Ι. Ουζουνόπουλου ΑΕ , με την πεποίθηση ότι η προσφορά τους θα βρει αντάξιους μιμητές.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑