Ειδήσεις

Published on March 14th, 2014 | by fileto

0

Προσοχή στις κάρτες υγείας

«Οι κάρτες υγείας είναι η απόλυτη απάτη» επεσήμανε στην Karfitsa.gr o πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης. Μάλιστα όπως είπε έχουν καταφύγει ήδη στη δικαιοσύνη. «Οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν χρήματα για να έχουν κάποιες υποτιθέμενες υπηρεσίες ,και αυτά τα χρήματα τα πληρώνουν σε φορείς που δεν συνιστούν ασφαλιστικές εταιρείες»τονίζει ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου και συνεχίζει «Οι πολίτες πληρώνουν αυτά τα χρήματα σε κάποιους οι οποίοι απλώς τα μαζεύουν για να περνάνε καλά. Πρόκειται για την απόλυτη απάτη για την απόλυτη κοροϊδία και συνιστά ποινικό αδίκημα»καταλήγει.
 

 

Παρόμοια είναι και η άποψη του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. «Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε διάφορες οχλήσεις για αυτό το θέμα. Παίρνουν τηλέφωνο τους γιατρούς μέλη μας για να συνεργαστούν»επισημαίνει ο Ξενοφών Κροκίδης πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και συνεχίζει «όσοι από αυτούς θέλουν να συνεργαστούν ρωτούν τους όρους και τις συνθήκες και αργότερα καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια «απατεωνιά» εντός εισαγωγικών. Οι παροχές που επαγγέλλονται είναι είναι πολλές αλλά όταν επικοινωνείς μαζί τους και μετά έχεις κάποια ερωτηματικά. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον μεγάλο αριθμό των ανασφάλιστων και με δελεαστικές τιμές να τους πείσουν χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν».

 

 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας επισημαίνει μάλιστα πως αυτές οι εταιρείες δεν συνιστούν ασφαλιστικές εταιρείες. «Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι κάτι άλλο. Έχουν δείξει ότι αυτό που κάνουν το κάνουν μελετημένα και οργανωμένα» τονίζει. «Εγώ θα έλεγα πως πρέπει να παρέμβουν οι καταναλωτικές οργανώσεις. Θα πρέπει τόσο οι καταναλωτές, όσο και οι γιατροί να προσέχουν τι υπογράφουν», συμπληρώνει.
«Είναι μια καθαρή Απάτη»τονίζει ο Αναστάσιος Καραβέδος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης. Και συνεχίζει «Αυτοί οι άνθρωποι δεν διαθέτουν υγειονομικό προσωπικό μόνο διαφημιστικό προσωπικό. Είναι ανεξέλεγκτο και ούτε υπόκειται στην ευχέρεια στους ιατρικούς συλλόγους να το καταγγείλουν και αυτή είναι και η ένσταση μας»τονίζει.
 

 

Οι κάρτες υγείας είναι και το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που αναμένεται να συγκληθεί την Παρασκευή.
πηγή: Karfitsa


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑