Ειδήσεις

Published on April 17th, 2014 | by fileto

0

Δυναμικά κινείται ο Κουίκ και στον Έβρο

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τέρενς Κουίκ ανακοίνωσε άλλους επτά υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για τον Έβρο, με τον συνδυασμό «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ – ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ».

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:

1. Φούτσας Βασίλειος Συνταξιούχος Τεχνολόγος Δασολόγος

2. Δουδακμάνης Απόστολος Ελεύθερος επαγγελματίας

3. Παπαδημητρίου Δήμητρα Δημοτικός Υπάλληλος

4. Ματζάρης Στράτος Οικοδόμος

5. Σκίνδρης Θεόδωρος Στρατιωτικός

6. Κιουτουκίδης Ιωάννης Θερμοϋδραυλικός

7. Αναστασιάδης Μαρίνος Ελεύθερος επαγγελματίας

Σήμερα (17-04-2014) ο κ. Κουίκ μαζί με τον βουλευτή και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Μαρίνο Ουζουνίδη, επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική υπηρεσία, τον ΟΑΕΔ, το ΠΕΔΥ, το Επιμελητήριο, το Λιμενικό, την Αστυνομική Διεύθυνση και άλλες δημόσιες υπηρεσίες στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά το τέλος των επισκέψεων, ο Τέρενς Κουίκ τόνισε:

«Οι δημόσιες υπηρεσίες, όλες εκείνες οι υπηρεσίες που πρέπει να είναι στο πλευρό του πολίτη, έχουν ισοπεδωθεί. Όχι μόνο από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, αλλά και από την αδιαφορία των αυτοδιοικητικών παραγόντων, όλων των επιπέδων, που είναι προφανές, ότι δεν θέλουν να συγκρουστούν με τους ομογάλακτούς τους της συγκυβέρνησης, διεκδικώντας αυτά που πρέπει να έχουν οι πολίτες του νομού Έβρου.

Όλα αυτά που καταγράψαμε επιβεβαιώνουν την απόφασή μας να διεκδικήσουμε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πολλά από τα προβλήματα που καταγράψαμε θα τα μετατρέψουμε σε κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις, τόσο στη Βουλή, όσο και με προσωπικές μας επισκέψεις στα αρμόδια Υπουργεία».

Τον Τέρενς Κουίκ και τον Μαρίνο Ουζουνίδη συνόδευαν σε αυτές τις επισκέψεις η εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού και Υποψήφια στην Καβάλα Βίκυ Μουντζούρη και οι Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑