Ειδήσεις

Published on April 27th, 2014 | by fileto

0

Και στα πομακοχώρια της Ξάνθης πήγε ο Θεοδωράκης

«Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο» ήταν η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στα σχόλια του ηθοποιού για τα περί «βρώμικου ποταμιού».

Από τη Θράκη όπου κάνει περιοδεία ο κ. Θεοδωράκης απάντησε έτσι στο σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλο ότι το Ποτάμι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής», χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στην κόντρα του με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, ότι το Ποτάμι ξεκινά συμμετέχοντας στις Ευρωεκλογές γιατί δεν έχουν λεφτά και τόνισε ότι θα δώσουν έναν σημαντικό αγώνα σε μικρό γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Θράκη ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος συνοδεύεται από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Μαρία Δημητρίου και Νίκο Ορφανό, επισκέφτηκε και τα ορεινά μουσουλμανικά χωριά του νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα, τα χωριά Κένταυρος, Εχίνος και Μύκη. Παράλληλα δεν παρέλειψε να βρεθεί στο Δροσερό Ξάνθης όπου είχε συνάντηση με την Σαμπιχά Σουλειμάν.

Ακολούθως πήγε στην Κομοτηνή για μια συζήτηση με τους πολίτες στη Λέσχη Κομοτηναίων την οποία και παρακολούθησαν πολλά άτομα προερχόμενα από τον κεντροαριστερό χώρο και συνέχισε για Αλεξανδρούπολη, με πρόγραμμα επισκέψεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑