Ειδήσεις

Published on May 2nd, 2014 | by fileto

0

Σκάφος υποστήριξης Valiant Energy έφερε στην Καβάλα η Energean Oil & Gas

Την υποστήριξη του ειδικού σκάφους Valiant Energy, θα έχει η Energean Oil & Gas για την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, στα κοιτάσματα του Πρίνου, Βόρειου Πρίνου και του «Ε».

Το σκάφος μήκους 65,2 μέτρων και 1.800 μ.τ. ωφέλιμου φορτίου, έχει ναυπηγηθεί στη Νορβηγία και καλύπτει τις προδιαγραφές υποστήριξης για θαλάσσιες πλατφόρμες πετρελαίου, πυρόσβεσης με νερό και αφρό και διάσωσης ναυαγών. Έτσι εκτός όλων των άλλων θα μπορεί να συνδράμει την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Λιμένα Καβάλας στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού εκδηλωθεί στην περιοχή.

Ο αγιασμός του Valiant Energy πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Καβάλας, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νεαπόλεως, Θάσου και Φιλίππων κ. Προκοπίου. Το παρών έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς, ο δήμαρχος Καβάλας κ. Κώστας Σιμιτσής, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Χρήστος Ηλιάδης, οι διοικήσεις και στελέχη της Energean Oil & Gas και της Καβάλα Oil και πλήθος πολιτών της Καβάλας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑