Ειδήσεις

Published on May 3rd, 2014 | by fileto

0

Στη βάθρα του Φονιά Σαμοθράκης το συνέδριο του Ποταμιού

Την συμμετοχή του στο Δημοσιοργαφικό συνέδριο Σαμοθράκης θυμήθηκε ως φαίνεται ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν ήταν καλεσμένος ομιλητής για τα περιοδικά Life Style και γιαυτό συνεχίζοντας τις εκπλήξεις και τις «εναλλακτικές» επιλογές, «Το Ποτάμι» επέλεξε έναν μάλλον… αντισυμβατικό χώρο για την διεξαγωγή του ιδρυτικού του συνεδρίου.

Δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη αίθουσα συνεδριακού χώρου με όλες τις σχετικές ανέσεις μιας τέτοιας πολιτικής διεργασίας, ή τους χώρους κάποιου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αλλά αντίθετα, το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος «Το Ποτάμι» θα λάβει χώρα σε ένα δημοτικό κάμπινγκ, δίπλα στον πύργο και την  Βάθρα του φονιά (όπως είναι η ονομασία τους)!

Επιπλέον, το κάμπινγκ αυτό δεν βρίσκεται κοντά όχι μόνο στις «ανέσεις» της Αθήνας, αλλά ούτε και κάποιας άλλης ελληνικής πόλης – αντίθετα, ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που λέμε «στη μέση του πελάγους»: Πρόκειται για τη Σαμοθράκη, το νησί των Μεγάλων Θεών της ελληνικής αρχαιότητας, των Καβείριων Μυστηρίων, με τις εντυπωσιακές βάθρες και το επιβλητικό Φεγγάρι να δεσπόζει στο τοπίο.

Το Δημοτικό Κάμπινγκ «Ελεύθερης Διαβίωσης», όπου θα φιλοξενηθούν οι σύνεδροι του κόμματος βρίσκεται πολύ κοντά στα αξιοθέατα του νησιού, που φημίζεται, εκτός από την αρχαία ιστορία του, κυρίως ως τόπος εναλλακτικών διακοπών, με πλήθος δραστηριοτήτων στη φύση.

Το συνέδριο του Ποταμιού θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, όταν ο καιρός, εκτός από τον πολιτικό διάλογο και τις ζυμώσεις για το νέο κόμμα, θα ευνοεί και την απόδραση στη φύση.

Το σίγουρο είναι πως οι σύνεδροι δεν θα χρειαστεί να έχουν κουστούμια και πολλά πράγματα μαζί τους – μάλλον όσα χωράει το σακίδιό τους!

πηγη: Πρωτο Θέμα


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑