Lifestyle

Published on May 6th, 2014 | by fileto

0

Έτοιμη η Αρετή Κοσμίδου για τον τελικό του The Voice

Ο ημιτελικός της περασμένης Παρασκευής τα είχε όλα. Αφίξεις διεθνών σταρ (Indilla), εγχώριους καλλιτέχνες πρώτης γραμμής και μια τηλεθέαση… αστρονομική. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία (καθώς σήμερα αναμένονται οι λεπτομερείς μετρήσεις), σε κάποια τέταρτα το σόου χτύπησε 63,7% τηλεθέαση. Συγκεκριμένα, δεν έπεσε κάτω από 50% στα κοινά 15-44, ενώ είχε συνεχή ανοδική τάση, που τα τελευταία τέταρτα άγγιξε σταδιακά το 58,8%, το 62,4%, για να φτάσει στο «μυθικό» 63,7%!

Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ του τελικού

*Aρετή Κοσμίδου, 16 ετών (Μιχάλης Κουϊνέλης/Stavento): Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μεγάλωσε και ζει στην Αλεξανδρούπολη με την οικογένειά της, την οποία έχει συναντήσει και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, καθώς είναι συντοπίτης της. Στους γονείς της έχει πει ότι θα την προστατεύει και θα γίνει και παραγωγός της. Είναι μαθήτρια στη Β΄ Λυκείου κι έχει παρακολουθήσει δύο χρόνια μαθήματα κλασικής κιθάρας και συνεχίζει τα τελευταία τρία χρόνια μαθήματα ακουστικής. Δεν έχει επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι και δεν είχε ξανατραγουδήσει μπροστά σε μεγάλο κοινό, πέρα από μερικές σχολικές συναυλίες.

*Αίμιλη Χαραλάμπους, 16 ετών (Μελίνα Ασλανίδου): Ζει στο Παραλίμνι της Κύπρου και είναι μαθήτρια μουσικού σχολείου. Η Αίμιλη, αν και είναι μόνο 16 ετών, έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της στο «The Voice».

*Μαρία Ελένη Κυριάκου, 30 ετών (Δέσποινα Βανδή): Η όμορφη κοπέλα από την Κύπρο είναι φιλόλογος με δικό της φροντιστήριο και με τρία παιδιά. Είναι διαζευγμένη, αλλά διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Οι γονείς της και ειδικά ο αδερφός της την «έσπρωξαν» στο παιχνίδι, ενώ η μαμά της της είχε κάνει κρυφά αίτηση και για το «Greek Idol», αλλά αυτή δεν πήγε.

*Λευτέρης Κιντάτος, 32 ετών (Αντώνης Ρέμος): Ιδιαίτερη προσωπικότητα τόσο εμφανισιακά όσο και ως ερμηνευτής, έχει ως είδωλο τον Αντώνη Ρέμο. Ξεχώρισε στο σόου για τη λαϊκή χροιά της φωνής του και τη ροκ εμφάνισή του. Μεγάλη του αγάπη είναι τα τατουάζ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑