Ειδήσεις

Published on May 8th, 2014 | by fileto

0

Αυτό είναι κόμμα που θέλει την ψήφο μας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Είμαστε άνθρωποι της παραγωγής και του μόχθου. Απευθυνόμαστε σε όλους τους δεινοπαθούντες πολίτες αυτής της χώρας. Ανακοινώνουμε την συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές, με κύριο κορμό υποψηφίους Αγρότες και Κτηνοτρόφους που μεγάλωσαν προσφέροντας κάθε μέρα από την ζωή τους στον αγώνα της παραγωγής.
Για όλους τους πολίτες της πατρίδας μας που θέλουν να υπάρχει ελληνική ποιοτική παραγωγή προϊόντων με τα οποία θα τρέφονται, διότι κινδυνεύουμε τα επόμενα χρόνια με μεγάλη συρρίκνωση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής όπου θα έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα διατροφικής διαβίωσης, με αποτέλεσμα η χώρα μας να αναγκαστεί να δανείζετε για να τρέφει το λαό της με όλα τα σκουπίδια που περισσεύουν στον πλανήτη χωρίς έλεγχο, χωρίς καμία διατροφική αξία και με μεγάλο κίνδυνο της δημόσιας υγείας μας.
Μπορούμε ενωμένοι να σταματήσουμε το άθλιο παιχνίδι των μεγάλων συμφερόντων στέλνοντας στην Ευρωβουλή ανθρώπους της παραγωγής, διότι το πάντρεμα της επιστήμης με την εμπειρία αποτελεί μονόδρομο ανάπτυξης για τον πρωτογενή τομέα. Στα κράτη της Βόρειας Ευρώπης υπάρχουν αρκετοί Ευρωβουλευτές από τον Αγροτικό κόσμο με αποτέλεσμα αυτά τα κράτη να βάζουν στόχους ανάπτυξης και να τους πετυχαίνουν διότι γνωρίζουν το αντικείμενο από την βάση του.
Η Οικονομία βρίσκεται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση, γεγονός που το παραδέχεται όλη η Ευρώπη, αλλά το άθλιο υπάρχων πολιτικό σύστημα, συνεχίζει την ίδια δηλητηριώδη συνταγή για όλους τους Έλληνες πολίτες. Συνάμα με την φορολογική αφαίμαξη υπάρχει και το ξεπούλημα των κεκτημένων μας στα ξένα συμφέροντα και αναφερόμαστε στην ΦΕΤΑ και σε άλλα ΠΟΠ προϊόντα τα οποία ξεπουλήθηκαν εν μια νυχτί. Μας εμπαίζουν παρουσιάζοντας μας το έγκλημα της Εθνικής οικονομίας για μεγάλη επιτυχία.
Θα πολεμήσουμε για την μείωση του κόστους παραγωγής (πετρέλαιο, ρεύμα, Φ.Π.Α)
Θα πολεμήσουμε να παραμείνει η ΦΕΤΑ ελληνική.
Θα πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι των τραπεζών που αν και έχουν εισπράξει πολλά χρήματα με την ανά κεφαλαιοποίηση συνεχίζουν όμως να στραγγαλίζουν όλους τους έλληνες πολίτες.
Προσκαλούμε στο πλευρό μας όλους τους έλληνες πολίτες που εκτιμούν τον αγώνα μας και μοιράζονται μαζί μας αυτό το άδικο καθεστώς της γραφειοκρατίας, της αβάσταχτης φορολογίας, της ανύπαρκτης υγείας και παιδείας, της μείωσης των εισοδημάτων, της τιμωρίας των ενεργών και παραγωγικών ανθρώπων και του ξεπουλήματος της αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Επί σειρά ετών ήμασταν δεδομένοι ψήφοι των κομμάτων που εναλλάσσονταν στην εξουσία με αποτέλεσμα κανείς να μην προσπαθεί, κανείς να μην ενδιαφέρεται για το παρόν και το μέλλον της Γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
Το θέμα της παραγωγής δεν αφορά μόνο τους παραγωγούς, αλλά και όλους τους έλληνες πολίτες που καταναλώνουν τα προϊόντα της ελληνικής γης.
Για πρώτη φορά άνθρωποι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποφάσισαν να μπουν μπροστά σ αυτόν τον αγώνα και πιστεύουμε πως θα τους στηρίξετε με την ψήφο σας.
το Α.Κ.Κ.ΕΛ ήρθε να ανατρέψει το σημερινό σάπιο σύστημα.
Ο αγροκτηνοτροφικός τομέας καθημερινά συρρικνώνεται και οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οδηγούνται στον αφανισμό.
Ζητάμε να μας αφήσουν να παράξουμε, να φέρουμε πλούτο και να ξεφύγουμε από την μιζέρια…..δεν μας αφήνουν…Για αυτό και εμείς παίρνουμε της τύχες μας στα χέρια μας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ Α.Κ.Κ.ΕΛ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Α.Κ.Κ.ΕΛ η ειρηνική επανάσταση.
Α.Κ.Κ.ΕΛ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ !
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Κ.Κ.ΕΛ
Α Γ Ω Ν Α Σ
Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Η
Ε Λ Π Ι Δ Α


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑