Ειδήσεις

Published on May 16th, 2014 | by fileto

0

Ένας Γραβάνης για τη Φελίνα στην Κομοτηνή

Είναι ένας νέος άνθρωπος κι όμως ήδη κουβαλά μια σημαντική εμπειρία στα πολιτικά δρώμενα, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Πολιτικοποιημένος από έφηβος ξεκινά την κοινωνική του δράση στα 18, στο νεολαιίστικο κίνημα και διατελεί πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης για έξι συναπτά χρόνια. Παράλληλα, συνεχίζει τις σπουδές του λαμβάνοντας το πτυχίο του Τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξινείων Χωρών και της Νομικής Σχολής Κομοτηνής, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της Νομικής στον τομέα Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου. Σήμερα, ο Αντώνης Γραβάνης έχει δημιουργήσει μία Εταιρία η οποία ασχολείται με ευρωπαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματα.

Με διάθεση για προσφορά στον τόπο του και με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, όπως συνήθως συμβαίνει με όλους τους νέους ανθρώπους, προσπαθεί να βρει… πεδίο δράσης. Κάπου εκεί συναντά τον Δημήτρη Κοτσάκη και πείθεται να συμμετάσχει στη νέα πρόταση για το δήμο Κομοτηνής. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο αριθμό προτιμήσεων από τους συνδημότες του. Από την αρχή θα δείξει τις ικανότητές του, αξιοποιώντας το θεσμό των τοπικών συμβουλίων νέων που εκείνη την εποχή προσπαθεί να βρει το βηματισμό του, οργανώνοντας το ΤΟΣΥΝ στο δήμο Κομοτηνής κι εκλέγεται πρώτος πρόεδρός του. Ο Δημήτρης Κοτσάκης βλέποντας τις δυνατότητές του, τον ρίχνει στα βαθιά. Αναλαμβάνει πρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση Καραθεοδωρή, ενώ τον τελευταίο χρόνο της θητείας του Δημήτρη Κοτσάκη τοποθετείται στη θέση του αντιδημάρχου επί των Οικονομικών.

Από τη διοίκηση ο Αντώνης μπαίνει στο ρόλο της αντιπολίτευσης, τα επόμενα 3,5 χρόνια, συνεχίζοντας με την ίδια ζέση να ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου του. Θα έλεγε κανείς πως η εκ νέου υποψηφιότητά του με το δημοτικό συνδυασμό «Εμείς… η πόλη» είναι μονόδρομος…

πηγη: www.komotinipress.gr/antonis-gravanis-ip-dimotikos-simvoulos-sindiasmo-emis-poli-filodoxo-na-ime-apotelesmatikos/

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑