Ειδήσεις

Published on May 16th, 2014 | by fileto

0

Με αέρα νίκης ο Ιωαννάκης στην Ξυλαγανή Ροδόπης

Με τη συμμετοχή υποψηφίων, συνδημοτών και φίλων από τον δήμο Μαρώνειας – Σαπών ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ηλίας Ιωαννάκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία, χθες Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, στην Ξυλαγανή.

Ο κ. Ιωαννάκης έκανε απολογισμό των έργων που πραγματοποιήθηκαν για τα τρεισήμισι χρόνια του Καλλικράτη και επεσήμανε ότι η νέα πενταετία θα είναι κρίσιμη για τον δήμο Μαρώνειας – Σαπών και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε οι δημότες μας να μας εμπιστευθούν και με καθαρή ματιά με την λογική να δούνε τι έχουμε κάνει, αν αξίζουμε και να μας δώσουν την ευκαιρία στη νέα πενταετία να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας».

ΟΜΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΚΗ ΞΥΛΑΓΑΝΗ 1

Τόνισε δε ότι: «Αγαπάω την νεολαία, σαν δάσκαλος που είμαι σαν άνθρωπος της μουσικής. Τους θέλω κοντά μου τους νέους όχι για να κάνω την δουλειά μου, αλλά για να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου μας, σε όλα τα χωριά και στα χριστιανικά και στα μουσουλμανικά. Για μένα δεν υπάρχουν γραμμές που χωρίζουν, δεν υπάρχουν τοίχοι, υπάρχουν μόνο γέφυρες».

Και υπογράμμισε: «Σε μέτρηση που έγινε ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών σε επίπεδο οικονομικής επιφάνειας βρίσκεται στο 45%, που σημαίνει ότι είναι καθαρός, χωρίς χρέη και με πλεόνασμα, αλλά και με πολύ καλή επιφάνεια σε επίπεδο διαχείρισης, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών που κάθε μήνα μετράει την θέση των δήμων της χώρας».

 

Τέλος για το θέμα του χρυσού ήταν καταπέλτης: «Είμαι στεναχωρημένος, και προβληματισμένος από το ατύχημα με τους εκατοντάδες νεκρούς στο ορυχείο της Τουρκίας. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να έρθει η ώρα να θρηνήσουμε θύματα από ένα τέτοιο ατύχημα …για μια χούφτα χρυσάφι!».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑