Ειδήσεις

Published on May 16th, 2014 | by fileto

0

Προεκλογική περιοδεία με τσάι του βουνού

Στην Ξάνθη και την Κομοτηνή βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 16 Μαϊου και αύριο Σάββατο 17 Μαϊου, ο ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Σπύρος Δανέλλης προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Αγροτική Οικονομία 2014-2020. Η συμβολή της στην έξοδο από την κρίση».

Στη συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00 μ.μ. στη Γενισέα Ξάνθης στην αίθουσα του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών, θα μετέχουν νέοι και παλαιοί αγρότες που δραστηριοποιούνται σε πρότυπες και παραδοσιακές καλλιέργειες αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία προϊόντων του πρωτογενούς τομέα.

Δανέλλης

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του ο Σπύρος Δανέλλης, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις εταιρειών στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, όπου θα ενημερωθεί για την πρότυπη καλλιέργεια τσαγιού του βουνού στην ορεινή Ροδόπη, την συμβολαιακή καλλιέργεια κριθαριού στην πεδιάδα της Θράκης αλλά και την παραγωγή βύνης και μπύρας. Επίσης, θα επισκεφθεί θερμοκήπια στο Εράσμιο Ξάνθης και θα ενημερωθεί για πιλοτικές εφαρμογές γεωθερμίας για την αποξήρανση γεωργικών προϊόντων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑