Εκδηλώσεις

Published on June 1st, 2014 | by fileto

0

Το Σουφλί γιορτάζει το μετάξι

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των εκδηλώσεων με τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 60 φωτογραφίες από τους κατοίκους του Σουφλίου και θα αποτελέσουν μόνιμη συλλογή . Στη συνέχεια η παράσταση Μαύρου θεάτρου, με τη συνεργασία του Συλλόγου «Ελπίδα», θα αφηγηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο την «ιστορία ενός μεταξοσκώληκα».

Το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 θα ξεκινήσει με έναν πρωινό Ποδηλατικό Γύρο «Στις γειτονιές του Μεταξιού». Θα ακολουθούσουν, στις βραδινές ώρες, δράσεις σχετικές με τον πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδιαστών (GREEKSILK) με θέμα « Δημιουργίες στο Μετάξι». Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με έντεχνο μουσικό πρόγραμμα από τα «ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ».

Την Κυριακή 8 Ιουνίου, το πρωί θα πραγματοποιηθεί ημερίδα. Ο σχεδιαστής μόδας Ρήγας Κ. Τριπολιτσιώτης θα αναλύσει το θέμα «Εκδημοκρατισμός του ενδύματος». Στη συνέχεια θα παρουσιασθεί η μελέτη της ΠΑΜΘ – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για τον Σχεδιασμό παρέμβασης που έχει ως στόχο να γίνει το Σουφλί πόλος ανταγωνιστικότητας με θέμα το μετάξι. Με μουσική, χορό και παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις το βράδυ της Κυριακής με την Μαντολινάτα Σουφλίου να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.

πηγη: Daily Stories


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑