Lifestyle

Published on June 6th, 2014 | by fileto

0

Σεφ ξετρελάθηκε με το λικέρ τρούφας από την Θράκη

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin, σεφ Κονσταντέν Φιλίππου έχει ανοίξει ένα μοναδικό εστιατόριο στη Βιέννη το οποίο παρουσιάσε το Αθηνόραμα.

Ανάμεσα στα ελληνικά προιόντα που τον έχουν γοητέυσει είναι όπως λέει ο ίδιος και ένα λικέρ τρούφας, που φτιάχνουν κάπου στη Θράκη για την Troufaser, μου άρεσε πολύ η γευστική του ισορροπία και το γεγονός πως ο παραγωγός κατάφερε να σε κάνει να νιώθεις τα αρώματα χωρίς υπερβολή, σχεδόν υπαινικτικά”.

 

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑