Ειδήσεις

Published on June 13th, 2014 | by fileto

0

Όλα έτοιμα για το Air Show της Καβάλας

Με τη συμμετοχή 40 αεροσκαφών και εναέριων μέσων από τέσσερις χώρες και πληρώματα άνω των 200 ατόμων, το 4ο Kavala Air Sea Show “υπόσχεται” και φέτος εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό της Καβάλας που θα θαυμάσουν χιλιάδες επισκέπτες που για μια ακόμα χρόνια αναμένεται να κατακλύσουν το παραλιακό μέτωπο του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» ώστε να παρακολουθήσουν το μοναδικής ομορφιάς αεροπορικό σόου.

Με κεντρικό σύνθημα «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» οι διοργανωτές του φετινού αεροπορικού σόου φιλοδοξούν να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή κόσμου αλλά και πληρωμάτων των αεροσκαφών. Και μάλλον το πέτυχαν αφού το τριήμερο 20 – 22 Ιουνίου 2014.

Επιπλέον, η συμμετοχή τεσσάρων χωρών της Σερβίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Σαουδικής Αραβίας μαζί με τις επίσημες συμμετοχές των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που περιλαμβάνουν την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και την Αεροπορία Στρατού μαρτυρούν το διεθνή χαρακτήρα τον οποίο ήθελαν να προσδώσουν οι διοργανωτές από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Παρά την ποιοτική αναβάθμιση του 4th Kavala Air Sea Show, ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι το κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται σε 60.000 € και καλύπτεται εξολοκλήρου από το Δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑