Ειδήσεις

Published on July 9th, 2014 | by fileto

0

Χάπια στη Δράμα, κάνναβη στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (8-7-2014) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διάθεσης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, ο 46χρονος διέθεσε στον 44χρονο δέκα (10) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL .

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα φαρμακευτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Συνελήφθη χθες (8-7-2014) το μεσημέρι, στη Νέα Μορσίνη Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν αρχικά οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 38χρονου, εντόπισαν 18 αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους 29,8 γραμμαρίων, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν πέντε (5) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 176,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑