Lifestyle

Published on July 30th, 2014 | by fileto

0

Κατάστημα φυσικών καλυντικών Refan Family στην Καβάλα

Μια καινούργια REFAN στην Καβάλα θα είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει, επί της Ομονοίας 15 στην Καβάλα, με δικαιοδόχο τον κ. Τάσο Καφετζή. Το νέο στέκι της REFAN, θα γίνει πόλος έλξης για τους γνώστες του αρώματος και των φυσικών καλλυντικών και σας περιμένει για να σας προσφέρει την προσιτή πολυτέλεια που τόσο χρειαζόμαστε αυτή την εποχή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη συνεργασία έλαβε χώρα με την υποστήριξη της FBS – Franchise Business Services, τον σύμβουλο franchise της Epsilon 5.

Η Epsilon 5 συνεχίζει την ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου της με ανεπανάληπτη επιτυχία, με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, πλούσια σε φυσικούς τύπους και φυσικά μια ευρεία ποικιλία αρωμάτων για τις γυναίκες και για τους άνδρες του σήμερα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία.

Η επιχειρηματική πρόταση REFAN FAMILY, χαρακτηρίζεται τόσο από το δελεαστικό κόστος επένδυσης των 11.980 Ευρώ, όσο και από την οργάνωση, υποστήριξη, τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας Epsilon 5, παράγοντες που διασφαλίζουν τη σύντομη απόσβεση και την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία των δικαιοδόχων της.

Με περισσότερα από 20 νέα καταστήματα εντός του 2014, η REFAN αποτελεί τη Νο1 αλυσίδα αρωμάτων και φυτικών καλλυντικών και ενθουσιάζει την αγορά με τα εξαίρετα αρώματα και φυτικά καλλυντικά σε ιδανική σχέση ποιότητας προς τιμή.

Όλο και περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες διερευνούν θερμά με την προοπτική να ξεκινήσουν το δικό τους REFAN, με πολλά νέα καταστήματα να ξεκινούν σύντομα και να υποδέχονται τους funs του αρώματος και των φυτικών καλλυντικών, καθώς το REFAN FAMILY αποτελεί την ιδανική λύση σε όσους είναι εγκλωβισμένοι στις σημερινές συνθήκες της αγοράς εργασίας και επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον με την ελάχιστη επένδυση. Η Epsilon 5 επιδοτεί τα νέα καταστήματα, συμπιέζοντας την συνολική αρχική επένδυση και αναπτύσσεται ραγδαία με δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα και εκατοντάδες στο εξωτερικό, κατακτώντας όλες τις εμπορικές αγορές, προσφέροντας την προσιτή πολυτέλεια στους γνώστες του αρώματος και των φυσικών καλλυντικών. Το αναπτυξιακό πλάνο της συνεχίζει να επιδοτείται από τη μητρική εταιρεία Epsilon 5 και για το 2ο εξάμηνο του 2014, μετά την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών στόχων του Α’ εξαμήνου.

Ξεκίνα το δικό σου κατάστημα με το βραβευμένο Most Promising Franchise για το 2014, με αρχική επένδυση στα 11,980 Ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνονται entry fees και αρχικό εμπόρευμα, πινακίδα και επίπλωση. Για πλήρη ενημέρωση επικοινώνησε με το FRANCHISE BUSINESS στο 210 6540681.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑