Ειδήσεις

Published on July 31st, 2014 | by fileto

0

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κορύλοβο Δράμας

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο Περιαστικό δάσος του Κορυλόβου του Δήμου Δράμας από 1η Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2014, από 12.00 μεσημέρι έως 06.00 πμ της επομένης, ανακοινώνει η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Όπως ειδικότερα επισημαίνεται, με την αριθμό πρωτοκόλλου 1045/17-07-2014 ((ΑΔΑ:7Μ437ΛΒ-ΔΚΜ) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλου, κατόπιν σχετικής πρότασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας, επιβάλλεται το παραπάνω αναφερόμενο μέτρο απαγόρευσης, το οποίο θα ισχύει κάθε φορά που ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα προβλέπει για την Π.Ε. Δράμας κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλή) και 5 (κατάσταση συναγερμού).

Η εφαρμογή του μέτρου ανατίθεται στις Πυροσβεστικές και Αστυνομικές Αρχές της Π.Ε. Δράμας.

Παράλληλα ο Δήμος Δράμας, στην περιοχή του οποίου ανήκει η παραπάνω περιοχή, μπορεί να συνδράμει με επί πλέον ομάδες πυρασφάλειας στο έργο των Πυροσβεστικών και Αστυνομικών Αρχών καθώς και των ομάδων πυρασφάλειας των εθελοντικών συλλόγων που περιπολούν καθημερινά στην περιοχή το παραπάνω χρονικό διάστημα από τις 15:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑