Ειδήσεις

Published on August 1st, 2014 | by fileto

0

Ολοκληρώνονται σήμερα οι Λευκές Νύχτες της Αλεξανδρούπολης

Πολύ καλά πήγε η εκδήλωση που ξεκίνησε χθες στην Αλεξανδρούπολη και κράτησε όλη νύχτα στην πόλη δίνοντάς την ένα διαφορετικό ρυθμό.

Οι χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες το διασκέδασαν δεόντως και έκαναν τα ψώνια τους σητν αγορά η οποία λειτούργησε μέχρι το ξημέρωμα, όπως τα καφέ και οι ταβέρνες.

Οι εκδηκώσεις συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή 01.08.2014 – μετά τις 21:00

  • Συναυλία του μουσικού συγκροτήματος “1000 Χρόνια” στην συμβολή των οδών 14ης Μαΐου με Λ.Δημοκρατίας.
  • Συναυλία νεαρών καλλιτεχνών στην συμβολή των οδών 14ης Μαΐου με Φυλής.
  • Συναυλία της Εύας Κανατά στην συμβολή των οδών Ι. Καβύρη με Αίνου.
  • Συναυλία από την Picolivebandστην Βενιζέλου ανάμεσα σε Ι.Καβύρη & Ι.Δραγούμη.
  • Δημιουργική Απασχόληση από το Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών του γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης επί της Λ.Δημοκρατίας, μπροστά στο Επιμελητήριο Έβρου.
  • Ποδόσφαιρο δρόμου από Ακαδημία ποδοσφαίρου και συμμετοχή μικρών παιδιών σε αυτοσχέδια τουρνουά επί της Κ. Παλαιολόγου από τις 21:00.
  • Επίδειξη χορευτικού ΣΥΡΤΑΚΙ από πολυπληθής ομάδα χορευτών στο παραλιακό μέτωπο, μπροστά από το Νομαρχείο.
  • Proevolutionsoccer(Playstation) επί της 14ης Μαΐου στο ύψος του 3ου Νηπιαγωγείου.

Σημειώνεται ότι για τις δύο νύχτες, σε όλους τους κλειστούς δρόμους θα περιφέρονται mascotsγνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων και ξυλοπόδαροι που θα μοιράζουν συμβολικά δώρα στα παιδιά ενώ πληθώρα ατομικών εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα σε όλο το γεωγραφικό εύρος της Αγοράς από εμπορικές επιχειρήσεις και καφέ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις «Λευκές Νύχτες» στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2014 στο κέντρο της πόλης της Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Λευκές Νύχτες» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος με τη συνεργασία και την στήριξη του Δήμου και θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2014, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  1. Η οδός Ιωακείμ Καβύρη θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου και μέχρι την συμβολή της με την οδό Ανατολικής Θράκης. Ο σταθμός αφετηρίας των ταξί επί της οδού θα παραμείνει λειτουργικός.
  2. Η οδός 14ης Μαΐου θα κλείσει από την συμβολή της με την Λεωφόρο Δημοκρατίας και μέχρι την συμβολή της με την οδό Φυλής.
  3. Η οδός Ανατολικής Θράκης θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι την συμβολή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη.
  4. Η οδός Βισβύζη θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη μέχρι την       συμβολή της με την οδό 14ης Μαΐου.
  5. Η οδός Αίνου θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
  6. Η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη μέχρι την συμβολή της με την οδό 14ης Μαΐου.
  7. Η οδός Βενιζέλου θα κλείσει από τη συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό 14ης Μαΐου και από τη συμβολή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.

Επίσης ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της 14ης Μαΐου, Ιωακείμ Καβύρη και Παλαιολόγου, μεταξύ των παραπάνω οδών.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα πραγματοποιηθεί στις 31/7 και 01/8 μεταξύ των ωρών 18:00 και 24:00.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ζητά την συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων για την ομαλή λειτουργία των εκδηλώσεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
  • WordPress › Error

    There has been a critical error on this website.

    Learn more about troubleshooting WordPress.