Ειδήσεις

Published on August 14th, 2014 | by fileto

0

Πιάστηκε νεαρός για κλοπές σε σπίτια και κυλικείο

Εξιχνιάστηκαν μετά από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 6 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από οικίες, επιχειρήσεις και κυλικείο, που είχαν διαπραχθεί, το τελευταίο 15ήμερο, στην πόλη της Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (12-8-2014) το βράδυ, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, ένας 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε, περιλαμβάνεται επίσης ένας 18χρονος ημεδαπός, συνεργός του.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι, την 11/12-8-2014, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 150 Ευρώ και 1 ρολόι χειρός.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, προέκυψε ότι ο 21χρονος, την 29-7-2014, μαζί με τον 18χρονο, διέρρηξαν την ίδια οικία, αφαιρώντας από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 500 Ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε το κυλικείο σχολείου και μια επιχείρηση, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα ροφήματα, τρόφιμα και 1 φακό, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλη μια επιχείρηση και μια οικία, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν το αφαιρεθέν ρολόι και ο φακός, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑