Ειδήσεις

Published on August 16th, 2014 | by fileto

0

Δεκαεπτάχρονοι “σαλταδόροι” στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 8 διαρρήξεις, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί, την 20-7-2014 και τις πρώτες πρωινές ώρες της 14-8-2014, σε επιχειρήσεις στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Συνελήφθησαν προχθές (14-8-2014), το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης, δύο 17χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, διέρρηξαν έξι (6) επιχειρήσεις της πόλης και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλη μία.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι την 20-7-2014 διέρρηξαν ακόμη μια επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν συνολικά:

  •  το χρηματικό ποσό των 3.400 ευρώ περίπου
  •  1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
  •  150 πακέτα τσιγάρων
  •  5 φιάλες αλκοολούχων ποτών
  •  διάφορα ροφήματα και τρόφιμα

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους δράστες, την 12-8-2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν, για το ίδιο αδίκημα και έκτοτε αναζητούνταν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑