Ειδήσεις

Published on August 24th, 2014 | by fileto

0

Σε δράση στην Καβάλα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σειρά επαφών με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Νομού Καβάλας έχει ξεκινήσει ο Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος επωφελούμενος της παραμονής του στην Καβάλα αυτή την εποχή.

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΤΕΙ ΑΜΘ (Καβάλας) κύριο Αθανάσιο Μητρόπούλο με βασικό αντικείμενο το ζήτημα της ίδρυσης Ανοιχτού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου με την πρωτοκαθεδρία του ΤΕΙ Καβάλας.
Ακολούθησε συνεργασία με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κύριο Χρήστο Κοπατσάρη πάνω σε θέματα του Νοσοκομείου.

Την Πέμπτη, ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λέσχης Ποντίων Καβάλας κύριο Χαράλαμπο Αλεξανδρίδη και μαζί επικοινώνησαν με τον Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, συντάκτη της επιστολής διαμαρτυρίας σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, προκειμένου ο κύριος Παναγιωτόπουλος να δηλώσει ότι προσυπογράφει και αυτός την επιστολή.
Πραγματοποιήθηκαν επίσης πολλές επαφές με εκπροσώπους του Αγροτικού κόσμου του Δήμου Παγγαίου, ιδίως παραγωγούς σταφυλιού, συσκευαστές σταφυλιού και παραγωγούς απο την περιοχή των Τεναγών.

Στις αρχές της άλλης εβδομάδας σχεδιάζεται επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ, καθώς και με τα προεδρία των ΕΑΣ Καβάλας και Παγγαίου αφού τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής μετά απο (ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι) είναι πολλά και σύνθετα, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που θα ακολουθήσουν σε επίπεδο Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑