Ειδήσεις

Published on September 3rd, 2014 | by fileto

0

Εκδήλωση από το Ίδρυμα Μποδοσάκη στην Αλεξανδρούπολη

Ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση της στρατηγικής του «για την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών» θα διοργανωθεί στην Αλεξανδρούπολη την 1η Οκτωβρίου από το Ιδρυμα Μποδοσάκη.

Η εκδήλωση, θα είναι ανοιχτή στο κοινό αλλά στόχος των διοργανωτών είναι η προσέλκυση εκπροσώπων ΜΚΟ της περιοχής, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για τις συγκεκριμένες δυνατότητες επιχορήγησης που προσφέρει το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης ΜΚΟ «Είμαστε όλοι Πολίτες» (προαγωγή των δημοκρατικών αξιών συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και, ενδυνάμωση δομών – ανάπτυξη των ικανοτήτων των ΜΚΟ – προώθηση ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την «Κοινωνία των Πολιτών»).

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «το Ίδρυμα Μποδοσάκη, έχει θέσει ως στρατηγικό του στόχο την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών στη χώρα μας.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, αλλά επίσης επιθυμώντας να προκαλέσει μια ευρύτερη συζήτηση για τη σημασία της Κοινωνίας των Πολιτών στη χώρα μας, το Ιδρυμα Μποσοδάκη έχει καταρτήσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων σε 6 πόλεις της Ελλάδας.

Πρώτος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ακολουθούν η Λάρισα (24/9), τα Ιωάννινα (26/9), η Αλεξανδρούπολη (1/10), το Ηράκλειο Κρήτης (3/10) και τελευταίος σταθμός η Αθήνα (7/10).


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑