Ειδήσεις

Published on September 17th, 2014 | by fileto

0

Μια σύγχρονη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις Σέρρες

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά την αποκάλυψη της απίστευτης τραγωδίας με θύματα μια νεαρή μητέρα με το τεσσάρων μηνών μωρό της.

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα μια 22χρονη Κινέζα έκανε βουτιά θανάτου μαζί με το μωρό της, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στις Σέρρες.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη , πρόκειται για αυτοχειρία που διέπραξε η γυναίκα τα ξημερώματα, όταν παίρνοντας αγκαλιά το μωρό της, βούτηξε στο κενό από το παράθυρο του φωταγωγού του διαμερίσματος τρίτου ορόφου.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες της 22χρονης κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη οικογένεια (σ.σ. η νεαρή Κινέζα διέμενε την τελευταία τετραετία στην πολυκατοικία μαζί με τον άνδρα της και τα δυο παιδιά της- ένα τρίχρονο αγοράκι και το βρέφος), που δεν αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.

Ο σύζυγος της δεν αντιλήφθηκε το γεγονός παρά μόνο όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες για το τραγικό περιστατικό. Ο σύζυγος της 22χρονης δεν αντιλήφθηκε το γεγονός παρά μόνο όταν ειδοποιήθηκε από τους γείτονες πως η νεαρή γυναίκα και το βρέφος κείτονται νεκροί στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί προκειμένου να εξακριβωθούν οι λόγοι που οδήγησαν την 22χρονη στην αυτοχειρία.

πηγη-exelixionline.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑